La dramatúrgia valenciana actual: textos i contextos. Cicle D.O. València

  • Lloc: LaBeckett. Sala d'assaig
  • Data i hora: Des del 15/03/18 - Després de la funció d’Ultramarins (20h)
  • Gratuït, inclòs amb l'entrada de l'espectacle 'Ultramarins'
  • Organitzadors: LaBeckett
Una conversa postfunció entre Paco Zarzoso i Ramon X. Rosselló

La xerrada s’estructurarà en dues parts: en la primera, el professor Ramon X. Rosselló, de la Universitat de València, presentarà una panoràmica sobre la situació de la dramatúrgia valenciana dels darrers anys. A continuació, s’iniciarà un diàleg entre l’autor Paco Zarzoso i Rosselló al voltant de la formació dels dramaturgs i dels processos de creació.

Ramon X. Rosselló
Ramon X. Rosselló és professor titular al Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València i membre de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. La seua tasca docent i investigadora s’ha centrat en la teoria i anàlisi del teatre i en la història del teatre contemporani en llengua catalana, especialment el corresponent a la segona meitat del segle XX.

Paco Zarzoso
Dramaturg, actor i director. Durant els anys de vida de la Companyia Hongaresa de Teatre, n’ha estat l’administrador, i comparteix les funcions de director artístic juntament amb Lola López i Lluïsa Cunillé, les altres fundadores de la companyia. Porta més de 20 obres estrenades com a autor i ha dirigit al voltant d’un quinzena d’espectacles.