Speakers' Corner del XIII Obrador d'estiu Obrador d'estiu

  • Lloc: El menjador de la Beckett
  • Data i hora: Des del 13/07/18 - A les 18h
  • Gratuït Per assistir a aquest taller, heu d’enviar un mail a obrador@salabeckett.cat. Places limitades! Feu-nos arribar les vostres propostes a obrador@salabeckett.cat Data límit de recepció de propostes: 3 de juliol.
  • Organitzadors: L’Obrador d’estiu de la Sala Beckett GREC 2018 Festival de Barcelona.
Com si es tractés d’un Hyde Park barceloní, l’Obrador d’estiu torna a incorporar el seu propi Speakers’ Corner, per a qui vulgui fer públics els seus textos o escenes dramàtiques i compartir-los amb la resta de participants.

En un ambient informal, sense cap mena de pressió pel “què diran?”, al llarg d’una tarda l’Obrador d’estiu proposa un espai a tots els participants (professors i alumnes) on poder llegir textos, escenes de creació pròpia, diàlegs breus i provatures comptant amb la complicitat dels que ho escoltaran.

Els textos hauran de tenir una durada màxima de 10 minuts i per llegir-los només disposareu d’una cadira, un faristol i un micro. Res més! Us animem a fer-ho vosaltres mateixos, tot i que si decidiu recórrer als vostres amics actors i actrius no us direm pas que no, sempre que mantingueu aquestes condicions tècniques mínimes. L’idioma de lectura és absolutament lliure i no hi haurà traducció simultània.

Animeu-vos a compartir amb altres autors, aprenents i/o professionals com vosaltres, els textos i les escenes que teniu al calaix o que se us acaben d’ocórrer fa tot just quatre dies…

Doneu-nos un tast d’aquella obra que esteu escrivint i que no esteu segurs que acabi de funcionar!

Mostreu aquella peça curta que creieu que és rodona!