Ahna Capri (66) Actriu


Ahna Capri (66) - Actriu

L'actriu d'origen hongarès Ahna Capri, que va protagonitzar amb Bruce Lee la pel•lícula Enter The Dragon (Operació Drac, 1974), va morir a Los Àngeles per les ferides sofertes en un accident de trànsit, segons The Hollywood Reporter.

Després d’estar en coma durant 11 dies, Capri va morir el passat dia 19 d’agost de 2010, als 66 anys, sense que els mitjans es fessin ressò de la seva defunció. El 9 d'agost, a Hollywood, el vehicle en el qual viatjava l'actriu va ser envestit per un camió de cinc tones, el que va deixar a Capri en situació crítica.

La intèrpret va ser una de les dones més atractives de la meca del cinema en la dècada dels 70, de quan és la seva pel•lícula més coneguda, Enter The Dragon (Operació Drac), on feia de la sensual secretària de Han, el villà de l'últim film en el qual es va poder veure a Bruce Lee abans de morir.

Capri, nascuda el 6 de juliol de 1944 a Budapest, va debutar a la gran pantalla amb 13 anys a la pel•lícula Outlaw's Son i va aparèixer en programes de televisió com Cannon, Mannix, Ironside o The Invaders.

Altres títols cinematogràfics destacats en la seva carrera van ser Payday (1973), Piranha (1972) o The Brotherhood of Satan (1971).

Altres obituaris