Cammie King Conlon (76) Actriu


Cammie King Conlon (76) - Actriu

Cammie King Conlon, l’actriu que va interpretar la filla de Rhett Butler i Scarlett O’Hara, la parella protagonista d’Allò que el vent s’endugué, va morir el 29 d’agost de 2010 als 76 anys a Fort Bragg (California) a causa d’un càncer de pulmó.

Conlon va ser la triada, quan tenia 4 anys, per a interpretar el personatge de Bonnie Blue Butler en el clàssic de Victor Fleming, de 1939. En el film, la mort del seu personatge causa un dany irreparable en el matrimoni format per Clark Gable i Vivien Leigh. ["Recordo que Clark Gable era un pare encantador, era molt considerat amb mi"], va declarar Conlon, qui tanamteix no recordava res de Leigh.

El personatge va suposar el debut cinematogràfic de Conlon, un dels darrers intèrprets del film que quedaven amb vida. Per a aquell paper, que tot just li va exigir unes poques escenes abans que el personatge morís a causa d'una caiguda a cavall, va cobrar 1.000 dòlars.

["Vaig arribar al cim de la meva carrera als 5 anys"], deia l'actriu, qui dos anys després va doblar un dels personatges de Bambi. Aquesta va ser la seva darrera intervenció en el cinema.

Conlon era llicenciada en Comunicacions per la Universitat de Califòrnia del Sud i va treballar durant bona part de la seva vida en la cambra de comerç de Mendocino (Califòrnia).

L'any passat va publicar un llibre sobre rodatge de la cinta, titulat Bonnie Blue Butler - a Gone with the Wind Memoir.

Altres obituaris