La reposició del musical A Little Night Music, d’Stephen Sondheim, prorroga gràcies a l’èxit de públic i es trasllada a un teatre del West End de Londres, el Garrick Theatre. Aquesta nova producció es va estrenar al novembre a la Menier Chocolate Factory, una antiga fàbrica de xocolota situada al Southwark que amb prou feines té capacitat per a 150 persones. Allà romandrà fins el 8 de març per a partir del 28 del mateix mes tornar a obrir el teló al Garrick, amb un escenari de majors dimensions i una capacitat major de fins a 650 butaques.

Aquesta producció d’A Little Night Music està dirigida per Trevor Nunn, responsable d’èxits com Les Miserables i de fracassos com la darrera versió musical d’Allò que el vent s’endugué.

No és el primer cop que una producció de la Menier, en funcionament des del 2004, prorroga i creix fora de les parets de l’antiga fàbrica, aconsguint el que en el teatre anglès s’anomena un transfer. És el cas de la molt guardonada (cinc premis Olivier) i aplaudida Sunday in the Park with George, també d’Stephen Sondheim, que va arribar a fer temporada a l’Studio 54 de Nova York. També espectacles com Fully Commited, La botiga dels Horrors (actualment de gira) o La Jaula de Las Locas (actualment al West End), Dealer’s Choice o el darrer concert de Maria Friedman han tingut recorreguts similars.