Ja està activada la venda d’entrades per a la divuitena edició de CATALUNYA AIXECA EL TELÓ  que se celebrarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona dilluns 9 de setembre a les 21.00 h. Comptem, de nou, amb el suport de TV3 que retransmetrà la Gala en un horari encara a determinar. I Teatralnet

Enguany la mecànica per l’obtenció de les entrades serà la mateixa dels darrers anys. Només es podran adquirir a través d’aquest enllaç exclusiu https://www.liceubarcelona.cat/aixecaeltelo a un preu per entrada de 6€ + 1€ de despeses de gestió.

PROCEDIMENT

 1. 1. Iniciar el procés fent clic al botó “COMPRA”
 2. 2. Seleccionar els seients desitjats (màxim de 2 per persona) i prémer “Confirmar Localitats”
 3. 3. Al desplegable “Canviï tarifa” seleccionar “AIXECA EL TELÓ 2 ” i introduir el Promocode: AET19TEATR
 4. 4. Si no sou usuaris registrats del Liceu haureu de continuar el procés de compra a través del botó “REGISTREU-VOS”.

IMPORTANT :

– Les portes s´obriran 60 minuts abans de l´inici de la Gala.

– Les entrades s´hauran de portar impreses

COM SERÀ LA GALA

La gala de CATALUNYA AIXECA EL TELÓ creada i dirigida per Nico&Sunset té un objectiu molt clar: engrescar la gent a veure teatre. 

Serà una gala pensada per a tots els públics, feta amb molt d’humor i esperança, presentada per la Nonna Cardoner. 

La Nonna i altres nens al capdavant de la gala ens recordaran què ens aporta el teatre a diferència d ́altres arts i destacaran la màgia del directe com a element diferenciador en temps de tantes pantalles. 

El teatre és en essència un joc dalt d’un escenari i no hi ha ningú més connectat amb el fet de jugar que els més petits. 

També reivindicaran l’assignatura de teatre a les escoles i la importància del seu paper com a espectadors als teatres de Catalunya. 

Ens faran recordar que sempre que comprem una entrada per a qualsevol espectacle estem recuperant aquella capacitat màgica d’imaginar que teníem quan érem petits i que lamentablement anem perdent amb el pas del temps. 

 • guinovart
 • luis pedrahita
 • Rhapsody of Queen
 • la dona del 600
 • obeses
 • la neta del senyor linh
 • lehman trilogy
 • juan tamariz