Ana Morgade

Aquest dissabte 17 de gener, la humorista Ana Morgade estrena el seu primer espectacle en solitari al teatre Borràs de Barcelona. El seu títol és Morgadeces.

Amb més de 15 anys d’experiència, l’actriu i presentadora es llança a l’aventura del seu primer espectacle 100% Morgade: 90 minuts sense escenografia i sola ja escena explicant i compartint les seves bajanades amb el públic.

Segons Ana Morgade, “el món de l’artista està regular tirant a malament” i ella, que afirma haver viscut “a la part alta, al mig i sota terra”, assegura haver trobat una solució infal•lible: “si tots els plans laborals fallen, sempre pots fer-te assessor. Perquè assessorar és dir el que veu qualsevol, però cobrant “.

A Morgadeces, entre assessoria i assessoria, l’espectador podrà descobrir detalls tendres, curiosos i realment sorprenents de la vida d’Ana Morgade, la dama de les ulleres gegants. Així doncs, es tracta d’un espectacle trufat de confessions, assessoraments i aparicions marianes (literals).

Famosa per embarcar-se en destacats projectes televisius amb mestres de l’humor, com Andreu Buenafuente a BFN i Quequé a Estas no son las noticias, actualment col•labora diàriament al programa Zapeando de La Sexta. Com a intèrpret, ha estat la Begoña a la tercera temporada de Con el Culo al Aire i Cecilia en la sèrie Bicho Malo. Com a monologuista teatral, ha girat amb l’espectacle Terrat Pack al costat de Andreu Buenafuente, José Corbacho i Berto Romero i també amb Las Noches del Club de la Comèdia.

Morgadeces. Es podrà veure al Teatre Borràs els dissabtes 17 de gener, 7 de febrer, 7 de març, 11 d’abril, 2 de maig i 6 de juny.

  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón