La Morta, de Marc Creuet

La Sala Beckett ens recorda la millor notícia: després d’interrompre la seva activitat el mes de març, la Sala obre de nou les seves portes al públic i reprendrà funcions i activitats a partir de l’1 de juliol. Així, tres mesos i mig després, tornen les funcions de La morta de Pompeu Crehueti, a més, se celebrarà el XV Obrador d’estiu, amb lectures dramatitzades, cursos, xerrades i laboratoris, ja siguin virtuals o presencials.

Anoteu, doncs, que aquesta setmana -tres mesos i mig després!-es ‘reestrena’ La Morta, de Pompeu Crehuet,/Marc Crehuet l’espectacle amb el que es van veure obligats a tancar, després de molt poques funcions.  De l’1 al 19 de juliol es reprendran les funcions d’aquesta obra de creació,  que forma part del cicle Memento mori, amb l’aforament limitat i els protocols sanitaris vigents. L’interpreten Anna Bertran, Xavier Bertran, Francesc Ferrer i Betsy Túrnez. L’espectacle forma part de la programació del Grec 2020.

L’ARGUMENT
El dramaturg Marc Crehuet, en plena crisi creativa després de l’èxit de la seva obra El rei borni, rep la visita de l’espectre del seu besavi, Pompeu Crehuet, que també era dramaturg. Pompeu li demana que dirigeixi la seva obra més reeixida perquè la gent el reconegui, per fi, com a un autor canònic de les lletres catalanes.

En Marc intenta esquivar la proposta, però la determinació del seu besavi és molt forta i es veurà obligat a lluitar per aixecar una obra de principis del segle passat que sembla no interessar ningú, sota la supervisió constant del seu besavi mort.

Podeu recuperar la Notícia que vàrem publicar a la presentació, pocs dies abans l’ordre de confinament, aquí

Es podrà veure de dimecres a dissabte,  a les 20:30h. Diumenges, a les  18:30h. Per a les entrades, premeu aquí  Però no us torbeu, que volen!

A més, ja podeu consultar totes les activitats del XV Obrador d’estiu de la Sala Beckett. Tot és a punt al web del teatre!

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània