Arola Editors, dins la seva col·lecció de Teatre Textos A Part, ha publicat el volum ‘Orsini’, el guió de l’espectacle homònim que la Companyia Solitària va estrenar al TNC, amb direcció de Xicu Masó. L’autor és Aleix Aguilà i compta amb un pròleg de Xavier Díez.

L’ARGUMENT
Orsini. Un casament al Cadí, l’endemà d’un dia històric. Alguns convidats fugen de l’ambient tens i enrarit que envolta els nuvis. Es trobaran al mirador, on, enlluernats per la bellesa del paisatge, buscaran retornar a l’harmonia de l’esdeveniment que ha quedat alterat per un sobtat xàfec de primavera.

Aleix Aguila (1977). Format a l’Institut del Teatre i llicenciat en Comunicació Audiovisual, és membre de la Companyia Solitaria. Ha escrit diverses obres, entre les quals: IraLulú on the rocksCompanyia SolitariaNomadesBolxevicsQuietud SalvatgeLa ciutat no és vostraFilla del seu pare o Orsini.

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>