El dia 1 de novembre, es donarà el tret de sortida a la dotzena edició del Festival Internacional de Titelles de Vic. Pedra a pedra és el títol del primer espectacle del Festival que es podrà veure a l’Institut del Teatre amb dues sessions, a les 11 i a les 12. Aquesta és una proposta per despertar la imaginació a través dels objectes inanimats i va dirigit a un públic familiar. El dissabte 7 de novembre, la Biblioteca Joan Triadú acollirà L’escarabat d’or de Titelles Naip a 2/4 de 12.

El mateix dissabte, dia 7, a les 18.00 h a l’espai La Central es podrà veure Avi Ramon, de la mà de Teatre Nu i tracta la relació que existeix entre l’avi i la seva neta. Els dos espectacles són a partir de 4 anys. L’endemà, el diumenge, dia 8 de novembre, a les 12.00 h, La Central acull Ran de Mar de Cia Martí Doy. Es tracta de quatre històries que giren al voltant del mar on els titelles són els protagonistes.

El cap de setmana del 14 i 15 de novembre, La Central acull El Molinet Màgic i En Joan sense Por, respectivament.

El dissabte, dia 21 de novembre, a les 18.00 h es podrà veure Mans lliures de Cia Valeria Guglietti. Aquest espectacle recrea el món del circ amb ombres xineses i va adreçat a nens i nenes de 3 a 10 anys. L’endemà, diumenge, dia 22 de novembre, a les 12.00 h tindrà lloc “el conte de la lletera” de la companyia Xip Xap. Aquesta és una proposta familiar.

Finalment, el dissabte, 28 de novembre a les 18.00 h La Central acollirà la proposta que tancarà el cicle d’enguany: Cuac! de Txo Titelles i va adreçat a infants de 2 a 5 anys.

El preu de l’entrada és de 3 € i a partir de 12 anys l’entrada és de 5 €. Es poden adquirir les entrades una hora abans de començar i les sessions són sense numerar. D’altra banda, també hi ha la possibilitat de comprar un abonament de tot el Festival amb un preu de 20 €.

Per a més informació podeu adreçar-vos al web vic.cat

  • Concert del 30è Aniversari
  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso