El dissabte 2 de desembre, Sant Andreu acull de nou el 3r concurs de Dansa Urbana, HOP Sant Andreu 2017, organitzat per l’Espai Dansat (espai de dansa del SAT! Teatre), El Generador i l’Espai Jove Garcilaso. L’activitat, vinculada a la Festa Major de Sant Andreu, busca portar la dansa al carrer i a les places “i no trobem una millor especialitat per això que la dansa urbana” – explica Oscar Rodríguez, director del SAT! El concurs s’inclou dins del HOP17, 7es trobades de dansa urbana, i és també una plataforma d’exhibició, de suport a la creació i de trobada que busca impulsar i desenvolupar els diferents estils de les danses urbanes relacionades amb la cultura hip-hop.

En aquesta tercera edició s’han seleccionat 10 propostes coreogràfiques d’entre 5 i 10 minuts de durada. D’aquestes, un jurat format per ballarins i gestors culturals en seleccionarà els guanyadors. El primer premi rebrà 350€ i el segon 150€. També hi haurà el Premi Jove, a una o vàries companyies, que consistirà en una masterclass i un suport a la creació mitjançant una residència artísitica i acompanyament coreogràfic. El veredicte es farà públic el mateix dia 2 de desembre després de les actuacions.

Les exhibicions del HOP Sant Andreu 2017 començaran a les 12h a davant de la Fàbrica de Creació del Recinte Fabra i Coats de Sant Andreu. L’artista i especialista en dansa urbana Guille Vidal Ribas, serà l’encarregat de presentar el certamen.

ACTUACIONS:
Animals Beings de Cia Desconekt-A2
Ymir d’Aphorzimex Co.
Frevo Meets Afrohouse de Cia Frevo Barcelona
Soul colors de Mabeast The Company
Anónimas raices de The Premoh’s Cru
Arhoma d’Arias Fernandez Projecte Om Rasa
Estil i Passió de Cia Step Soldiers
Allstyle de Cia Cuddly Squad
La dimensió desconeguda de Philippe Periacarpin
Perception de Cia. Julien Rossin