Rikar Gil (40) Actor


Mor als 40 anys l'actor català Rikar Gil


L'actor català Rikar Gil va morir dissabte als 40 anys com a conseqüència d'un accident de moto, segons recullen diversos mitjans, entre els quals Nació Digital. Era un dels joves actors catalans amb més projecció i se'l coneix sobretot pel seu paper de Gaspar a La Riera. Rikar Gil ha actuat tant al teatre com a cinema i la televisió. Ha participat en molts curtmetratges de cineastes debutants, i també cal destacar els seus treballs a diverses pel·lícules.

Nascut a Barcelona el 1976, l'intèrpret havia participat en diverses sèries de televisió. Fa poc va actuar a la sèrie 'El ministerio del tiempo i també a El caso, de Televisió Espanyola, i a Buscando el norte, d'Antena 3. També ha participat en la websèrie Llibres d'Álex Rodrigo per la qual va ser reconegut com a millor protagonista al Vancouver Web Fest. El 2015 va ser guardonat com a millor actor del Notodofilmfest pel curt Impulso. El 2016 va aconseguir una nominació al Festival Iberoamericà de Curmetratges ABC pel seu treball a Cambio de sentido.

Segons ha informat Aisge -Artistes Intèrprets Societat de Gestió- l'actor barceloní, establert a Madrid, va morir en la nit de dissabte quan es dirigia en moto a "Nau 73", la sala on portava dos anys representant l'obra Una noche como aquella . L'actor també havia treballat al cinema en pel·lícules com Julie (2016), d'Alba González de Molina, on interpretava un dels papers principals, mentre anteriorment havia tingut papers secundaris en els films 10.000 noches en ninguna parte, Cuervos, Bucle, Cuatro estaciones o Caótica Ana.

Altres obituaris