Manolita Chen (89) exvedet


Mor l'exvedet Manolita Chen als 89 anys

Segons hem sabut per Agència EFE, Manuela Fernández Pérez, més coneguda per tothom pel seu nom artístic Manolita Chen, ha mort als 89 anys a la residència d'ancians de la localitat d'Espartinas, on vivia retirada de tota activitat artística des de finals dels anys 70. Fonts de la residència han informat que l'exvedet va morir per causes naturals, i el seu cos ha estat incinerat en un tanatori de la província sevillana.

Nascuda a Madrid l'11 d'abril de 1927, va començar a formar-se com artista als 12 anys, a l'escola Conservatori de Laura de San Telmo, treballant per primera vegada en el ballet Les Charivaris del Teatre Circ Price.

El 1944 es va casar amb l'empresari xinès Chen Tse-Ping, de qui va adoptar el seu cognom artístic, i tots dos van posar en marxa el 1950 el teatre que els va fer famosos a tot Espanya.

La seva activitat artística es va perllongar fins a finals dels anys 70, quan li va ser diagnosticat un tumor d'oïda que li va produir una paràlisi facial, encara que el teatre va seguir funcionant fins a 1986.

El seu marit va morir a Sevilla als 94 anys, i en aquesta ciutat va decidir establir-se la seva vídua, que va passar els seus últims anys de vida en una residència d'ancians en una localitat de l'àrea metropolitana de la capital andalusa.

Altres obituaris