Del 21 al 24 de juliol, tindrà lloc el VIII Festival de Teatre Còmic del Masnou, Ple de Riure que, com cada any, presentarà espectacles reconeguts internacionalment amb una particular visió d’entendre l’humor. A més, per primera vegada, enguany s’amplia l’oferta amb actuacions gratuïtes al carrer.

Durant 4 dies i 3 nits, més de 20 espectacles de diferents estils ompliran els escenaris del Masnou amb les millors propostes de teatre gestual, mim, malabars, circ, cercaviles… i tot acompanyat de molt bon humor. La inauguració es durà a terme el dijous 22 a la Carpa de la platja d’El Masnou i els encarregats seran Galagongos Animació, Banda del Festival i guanyadors de la darrera Mercè a Banda, el sentit de l’humor de Marcel Gros, la Companyia del Foc amb el seu espectacle pirotècnic, i Bedlam Oz amb les seves escultures visuals a “Slinkie Love”. Tricicle oferirà el primer espectacle de pagament amb Dinamita, el millor dels 56 capítols de la sèrie de televisió del mateix nom.

Entre els participants de l’edició d’enguany tenim Les Bubb, gran mim anglès; Pep Bou i les seves bombolles; el Recyclomic d’en Jordi Bardavio; el trepidant i satíric monòleg d’Antonia San Juan i l’humor fresc i divertit de The Chanclettes o Albadulake i el seu “Malaje”, escollit millor espectacle de carrer de la passada edició de la Fira de Tàrrega.

Ple de Riure, Festival Internacional de Teatre Còmic del Masnou, està organitzat per la Fundació privada Promocions Culturals del Masnou (Ajuntament de Masnou), amb direcció artística de Chapertons Còmic – Teatre i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>