BrodasBros AROUND THE WORLD ESTRENO JULIO 2020

La companyia Brodas Bros estrenaran a Barcelona el seu nou espectacle Around The World els propers dies 24, 25 i 26 de juliol al Teatre Victòria, en el marc del Festival Cruïlla XXS. L’estrena coincideix amb el desè aniversari des de que la companyia realitzés la seva primera funció en aquesta mateixa sala. Around The World és un viatge ballat a través de la tecnologia, un recull de les aventures d’aquesta mítica companyia de hip-hop i dansa urbana Brodas Bros, durant les seves gires internacionals.

L’obra és un gran quadern de viatges que inunda l’escenari, un recopilatori de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les seves gires al voltant de el món, com el Brasil, Palestina, Àfrica, Los Angeles, Xile, Japó i una gran Influència de la Xina … Les dues parelles de germans presenten el seu últim treball, un espectacle visual i musical impactant i original, plasmant el seu recorregut internacional que dóna nom a l’obra. El hip hop de Brodas Bros viu de la dansa, les acrobàcies i la música partint de dos punts: crear una atmosfera d’energia positiva i bon ambient, acompanyada d’una comunicació total amb el públic que en tot moment és incentivat a sentir i gaudir de les coreografies espectaculars dels ballarins.

Uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics, però també molt humans i sensibles, que ofereixen treballs mapping, projecció interactiva, làser, dansa aèria, i vestuari de leds. Una combinació de dansa, llum, tecnologia i música sorprenent. El xou més tecnològic de Brodas Bros mai vist fins ara!

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània