Després de l’èxit aconseguit en l’estrena oficial durant el FESTIVAL GREC de Barcelona, i recentment a FIRA TÀRREGA, l’espectacle CALL ME MARIA ha estat escollit per donar el tret de sortida a la nova temporada teatral de Badalona.

Aquest dissabte 24 de setembre a les 21h al Teatre Principal es representarà el nou espectacle de circ creat per Adrian Schvarzstein i Sergi Estebanell, amb producció de Xirriquiteula Teatre i coproducció del Festival Grec i Festival La Strada (Austria).

Es tracta d’un espectacle amb una gran qualitat de números circenses, que converteix l’escena en una gran festa de la mà d’una banda de rock’n’roll en directe, que també interpreten músiques dels anys 50 com boleros, pasodobles i blues.

La història s’ambienta en el moment que es va viure en la Barcelona dels anys 50 quan van desembarcar els primers mariners nord-americans i van envaïr Les Rambles, aportant color i diversió en una Barcelona gris marcada per la dictadura de Franco.

Àustria, Noruega, França i Itàlia són els països que ja han pogut gaudir de l’espectacle en la seva gira internacional. Ara arriba a Badalona després d’estrenar-se el juliol passat al Mercat de les Flors durant el Festival Grec, amb entrades exhaurides en les últimes sessions.

Trailer: http://www.youtube.com/callmemariacircus
Web: www.callmemaria.com

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>