'El minuto del payaso' és un dels tres espectacles que substituiran 'Relato de un náufrago'

L’espectacle Relato de un náufrago, basat en una obra de Gabriel García Márquez, que estava programat del 28 de gener al 28 de febrer de 2016, queda ajornat fins a la temporada 2016/17. Aquest projecte, amb dramatúrgia i direcció de Marc Montserrat-Drukker i protagonitzat per Emilio Gutiérrez Caba, formarà part de la programació del primer trimestre de la temporada vinent del Teatre Lliure.

En substitució d’aquest espectacle, entren a la programació tres noves propostes, totes elles incloses als abonaments de temporada, i amb les entrades ja a la venda:

EL MINUTO DEL PAYASO
de José Ramón Fernández, direcció Fernando Soto / Gràcia del 19 al 24 de gener
“On és l’aventura, el risc, el viatge, en definitiva… On és la vida com a experiència?”. Això es pregunta el personatge creat per Fernando Soto en l’últim espectacle de la companyia madrilenya Teatro El Zurdo. Un pallasso.

HOTEL PARADISO
de Familie Flöz, direcció Michael Vogel / Gràcia del 2 al 6 de febrer
L’espectacle més malvat i misteriós de la companyia alemanya Familie Flöz, especialista en l’expressió des dels llenguatges no verbals. Un petit hotel alpí, amb fonts termals, dirigit pels membres d’una mateixa família, es converteix en l’escenari d’un seguit de crims. Un thriller gestual carregat d’humor negre.

LA PIEDRA OSCURA
d’Alberto Conejero, direcció Pablo Messiez / Gràcia del 17 al 28 de febrer
Un text d’Alberto Conejero, que ve de presentar-se al Centro Dramático Nacional, inspirat en la vida de Rafael Rodríguez Rapún –un estudiant d’Enginyeria de Mines, secretari de la Barraca i company de Federico García Lorca durant els últims anys de les seves vides. Una vibrant peça que plantejar interrogants sobre la naturalització del nostre passat més recent i el destí dels oblidats a les cunetes de la Història.

Premi Ceres 2015 al Millor Autor Teatral, Alberto Conejero

  • Concert del 30è Aniversari
  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso