La directora d’escena, dramaturga i traductora Carlota Subirós (Barcelona, 1974) ha entrat a formar part des de l’1 de d’octubre de 2001 del Consell d’Assessorament Artístic del Teatre Nacional de Catalunya. Carlota Subirós, bona coneixedora de diverses llengües i de la dramatúrgia contemporània, reforçarà el Comitè de Lectura del TNC. Aquesta incorporació cobreix la vacant que va deixar Magda Puyo en fer-se càrrec de la direcció del Sitges Teatre Internacional.

Carlota Subirós és llicenciada en Direcció Escènica i Dramatúrgia, amb Premi Extraordinari de l’Institut del Teatre, el 1997. Les seves col·laboracions amb el TNC es remunten a la temporada 1998/99, quan fa fer l’ajundantia de direcció de l’espectacle APOCALIPSI de Lluïsa Cunillé, dirigit per Joan Ollé, i la traducció de l’obra de David Mamet EL CRIPTOGRAMA, dirigida per Sergi Belbel. La temporada 1999/2000 es va fer càrrec de la direcció i dramatúrgia de l’espectacle ÀRIA DEL DIUMENGE, a partir de l’obra poètica, dramàtica i d’assaig de Joan Oliver. Acaba de fer d’ajudant de direcció de Franco di Francescantonio a MÓN BROSSA, l’espectacle que ha inaugurat la temporada 2001/2002 del TNC.

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>