Carme Pla s'incorpora al repartiment d''Els veïns de dalt' de Cesc Gay, coincidint amb les 100 funcions de l'obra al Teatre Romea.

A partir de demà 10 de desembre Carme Pla substituïrà Nora Navas en el paper de Laura al repartiment d’Els veïns de dalt, l’exitós espectacle signat per Cesc Gay que és al Romea en segona temporada i on es quedarà fins el 24 de gener.

A més, Els veïns de dalt celebra aquests dies les seves 100 primeres funcions i ja l’han vist més de 43.000 espectadors. Entre el 29 de gener i el 20 de març el muntatge inicia una extensa gira arreu de Catalunya que el portarà a més de 30 poblacions.

Els veïns de dalt varen tornar a fer una segona temporada al Teatre Romea de Barcelona després de la gran acollida que van tenir per part de públic i crítica. Aquesta obra va suposar el debut de Cesc Gay com a director teatral i és una comèdia que reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a través de dues parelles que viuen en un mateix edifici. Un text fresc i àgil en el que Cesc Gay toca amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.

La història comença quan una nit l’Anna (Àgata Roca) i en Juli (Pere Arquillué) conviden a sopar els seus veïns, la Glòria (Carme Pla) i en Salva (Jordi Rico) per ensenyar-los el pis i per agrair-los l’ajuda que els hi van donar quan es van instal·lar a viure a l’edifici. A mesura que passa la nit, l’Anna i en Juli van descobrint les tendències sexuals dels seus veïns, fet que els porta a replantejar-se la seva pròpia relació de parella, que està plena de retrets i immersa en una monotonia. L’enfrontament amb els veïns i entre ells dos, els porta al límit i els fa prendre decisions definitives sobre la seva relació.

SOBRE CARME PLA
Com l’Àgata Roca, és membre de T de Teatre -des dels inicis i ha participat en tots els projectes de la companyia. També ha participat en els muntatges Tres dones i un llop (de Javier Daulte, direcció de Carol López), Hamlet (de William Shakespeare, direcció d’Oriol Broggi), No és tan fàcil (de Paco Mir, direcció de Josep M. Mestres) i La filla del mar (d’Àngel Guimerà, direcció de Sergi Belbel), entre d’altres. Dirigeix i interpreta els espectacles unipersonals, Contes Sorneguers de Pere Calders i Humor Humà. Ha participat en sèries i programes de televisió de TV3 (KMM, La Sagrada Família, Laura, Plats bruts, Efectes secundaris, Laura, Dones d’aigua, Tres pics i repicó, Tres estrelles d’El Tricicle), TV2 (Plàstic), Antena 3 TV (Los ladrones van a la oficina), Canal Plus (Crack) i Telecinco (Hospital Central). Ha participat en les pellícules La nit que va morir l’Elvis d’Oriol Ferrer, Ficció i A la ciutat de Cesc Gay i No et tallis ni un pèl de Francesc Casanovas.

ÚLTIMES FUNCIONS de PLATÓ HA MORT
Aprofitem aquesta notícia que afecta el Teatre Romea per recordar-vos que l’espectacle Plató ha mort, de Manuel Dueso, és a punt de tancar cartellera. L’espectacle ocupa la segona hora (22,15)

Manel Dueso és un home de teatre complet. Actor i director de més de quaranta muntatges és també pedagog i dramaturg, autor de peces com Estriptis, Matem els homes o Fortuna accidental. El text de Plató ha mort, que es representarà al Teatre Romea fins al pròxim 20 de desembre, va obtenir el premi de la crítica el 1996. El desencís que retrata val per a temps de crisi com els nostres.

El pròxim diumenge 13 de desembre tindrà lloc un col·loqui postfunció, que comptarà amb la participació de la companyia de Plató ha mort.

bANNER amic ficcions 2020