Nausicaa Bonnín i Isak Férriz protagonitzen 'Sunday Morning', de Carol López

La Sala Flyhard comença el 2016 amb una proposta força atractiva: l’estrena d’un dels darrers textos de Carol López: Sunday Morning, que es va presentar al Tercer Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta. L’espectacle està dirigit per ella mateixa i protagonitzat per Nausicaa Bonnín i Isak Férriz. I estarà en cartell a la Sala Flyhard a partir del 14 de gener.

La gent de la Flyhard, que ha produït l’espectacle, confessa que “Teníem moltes ganes de treballar amb Carol López, una dramaturga de llarga trajectòria que encaixa a la perfecció amb l’estil i el llenguatge de la Sala Flyhard, per la seva forma de treballar, de dirigir als actors, de parlar de l’ara i l’aquí… Era qüestió de temps que passés per la nostra sala i aquesta temporada ho hem aconseguit.”

L’obra ens trasllada a una nit de tempesta, a una comissaria de policia d’un barri en una ciutat petita, una nit de dissabte. No hi ha ningú, tret de l’Anna, una noia de vint i pico, que no va vestida d’uniforme. S’està dreta, contemplant un taulell de suro on hi ha enganxats retalls de diaris, fotografies, notes escrites en post-sits… Està molt concentrada observant i apuntant coses en una llibreta que porta al damunt. Un tro ensordidor acompanya l’entrada d’en Robert, un noi de trenta i pico, que porta una gavardina i va completament xop. És evident que la tempesta l’ha enxampat de ple. L’Anna ni s’immuta de l’entrada del Robert. Però ell s’entesta en parlar amb ella i l’Anna no el deixa. A ell li encanta la pluja, ella detesta la roba xopa. Ella preferiria estar sola, ell no vol marxar. Ell s’auto inculpa, ella no el creu. I algú continua matant els diumenges al matí…

Les funcions són de dijous a dilluns (inclòs). recordeu que la Sala Flyhard descansa els dimarts i els dimecres. Estarà en cartell fins a primers de març.

  • Concert del 30è Aniversari
  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso
  • West Side Story