Esdeveniment al Paral•lel i a les nits de tango que tan estima Barcelona. Després de tres anys d’absència als escenaris espanyols, l’aclamada i polifacètica cantant de Tango Cecilia Rossetto torna al seu barri, el Paral•lel, per reprendre els llaços afectius amb el públic en una trobada emotiva a El Molino. La cita serà el proper 26 de juliol.

Acompanyada pel gran bandoneonista Daniel Binelli, integrant de l’orquestra d’Astor Piazzolla, i pel guitarrista César Angeleri, Cecilia mima El Molino –aquest és el nom que l’artista ha escollit per a l’actuació- serà un concert únic en el que es desgranaran records, anècdotes, vivències, emocions i que sens dubte ens deixarà l’inavaluable testimoni d’una vida apassionada i intensa.

Polifacètica, valenta, investigadora i creadora del seu propi llenguatge, Cecilia Rossetto sempre ha sobresortit pel seu impecable domini de l’escena i un magistral coneixement de la passió humana. Franctiradora de lúcida punteria és, com va dir el gran escriptor espanyol Manolo Vázquez Montalbán, una esplèndida artista que pertany a la cultura de la resistència.

El Molino Tango: Cecilia mima El Molino
Dia: 26 de juliol. Concert 21.30h / Milonga 23.15h
Preu: Concert 25€ / Milonga 6€ (gratis per els assistents al concert)