La Mostra de Teatre de Barcelona arriba al seus vint-i-cinc anys de vida i ho fa aixecant el teló una vegada més al Teatre del Raval. Creadors, actors i directors tindran, un cop més, la possibilitat de mostrar els seus treballs dins del panorama teatral de la ciutat i del país.

“Aquesta serà una Mostra atípica marcada per la situació sanitària que vivim a nivell mundial i on tothom ha de fer un gran esforç per poder mantenir el teatre i la cultura al lloc que li correspon. També serà una Mostra plena d’agraïments cap a tothom que l’ha fet possible durant aquest quart de segle d’existència“, exposen.

En aquesta 25a edició, 10 companyies presentaran els seus espectacles al Teatre del Raval, que també acollirà l’espectacle guanyador dins de la seva programació estable. La Mostra és una plataforma necessària per als professionals del sector i les companyies que volen projectar-se professionalment, des de la voluntat de protegir els espectacles de creació pròpia i afavorir la recerca de nous llenguatges.

LA CREADORA I DIRECTORA DE LA MOSTRA,
EMPAR LÓPEZ, ENS DIU:

Un quart de segle. Aviat està dit!

Vint-i-cinc anys ha estat la Mostra de Teatre de Barcelona acompanyant la meva vida. Vint-i-cinc anys de treball, esforç, constància, il·lusions, esperança, llàgrimes, preocupació i impotència, però mai no he tingut la temptació de tirar la tovallola.

Personalment em sento molt satisfeta d’haver pres, en el seu moment, la decisió de llençar-me a aquesta meravellosa aventura, que forma part de mi mateixa, i que ha aglutinat tants i tants esforços i que, sobretot, ha generat il•lusions, moltíssimes il•lusions.

I malgrat ser una aposta arriscada, que ha passat per moments molt difícils i que fins i tot ha corregut el risc de desaparèixer en més d’una ocasió, aquí seguim. I seguim complint any rere any els objectius plantejats des del primer dia: oferir oportunitats reals a actrius i actors, directors, dramaturgs, escenògrafs…

Estic convençuda que hem de seguir fent l’esforç per mantenir viva la Mostra. Aquest projecte, que forma part de l’ADN teatral de Barcelona, ha de continuar sent aquest referent per a les companyies emergents.

Seguirem aixecant el teló!

Mostra de Teatre de Barcelona
Del 5 d’octubre al 3 de novembre
Dilluns i dimarts a les 20:30h  /   Preu taquilla:12€

Entrades, aquí 

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània