L’actriu Clara Segura s’ncorporarà a partir del mes que ve al repartiment de la sèrie Mira lo que has hecho, original de Movistar + i creada per Berto Romero en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio). Així, des del proper 18 de juny, Movistar + estrena, cada dijous, dos nous episodis d’aquesta comèdia en el seu servei sota demanda. Amb aquest nou lliurament, Berto Romero tanca aquesta actual, realista i divertida trilogia, basada en experiències pròpies i alienes, que escorcolla en el viatge cap a la maduresa d’una parella contemporània.

Protagonitzada per Berto Romero i Eva Ugarte, i dirigida per Javier Ruiz Caldera, en la temporada final de Mira lo que has hecho, Berto i Sandra hauran d’enfrontar-se als nous reptes que tenen ara com a família nombrosa i com a parella. A més d’intentar funcionar com a equip, hauran de lluitar amb les seves carreres professionals, la família, els amics, els mitjans de comunicació i fins i tot l’opinió pública. Ara els problemes ja són fins i tot fora de casa.

Jordi Aguilar, Anna Carreño, Carmen Esteban, Inma Sancho, José Pérez-Ocaña i la nova incorporació de Clara Segura, en el paper de Daniela, completen el repartiment de Mira lo que has hecho. Altre cop, Berto Romero s’uneix a Rafel Barceló i Enric Pardo per escriure a sis mans el guió d’aquesta reeixida i propera comèdia.


SINOPSI
Ha passat el temps des del naixement dels bessons. Berto i Sandra ara tenen una família nombrosa i per complicar més les coses s’han mudat als afores. La seva vida s’ha convertit en un enrevessat puzle d’obligacions, calendaris i compromisos. Ja sabeu el que diuen: “més nens, problemes més grans”. Encara que, pensant-ho bé, tant de bo fos aquest el principal dels seus problemes!

Mira lo que has hecho.Temporada Final
Una sèrie original de Movistar +
Guió: Berto Romero, Rafel Barceló i Enric Pardo
Direcció: Javier Ruiz Caldera
Gènere: Comèdia urbana, basada en experiències pròpies i prestades
Episodis: 6
Durada: 25 m

DES DEL 18 DE JUNY, CADA DIJOUS, ESTRENA DE DOS EPISODIS A MOVISTAR +
Podran veure la sèrie tots es espectadors que ho desitgin, siguin o no de Movistar, a través de l’oferta de  Lite 

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>