Ja són a punt de començar els recorreguts d’Escenes Singulars, l’últim projecte que presenta l’associació Coincidències amb la col·laboració del Festival Grec. Aquest nou cicle d’arts escèniques per espais singulars del barri del Poble-sec tindrà lloc els propers 2 i 3 d’octubre dins la programació  denominada de Grec a Grec. Les entrades es poden comprar a través de la pàgina de l’associació coincidencies.org.

El projecte proposa dos mapes que se solapen: un mapa físic, que recorre carrers i places del barri del Poble-sec i les faldes de Montjuïc, i un mapa de conceptes, d’idees que es complementen i que ens volen ajudar a fer-nos preguntes sobre el món el què vivim.

La singularitat serà l’element vertebrador d’un seguit d’esdeveniments escènics que es presentaran al públic en format d’itineraris (tant físics com conceptuals) creats específicament per a l’ocasió. 

Els set espectacles que es presenten aquest octubre es comprimeixen en un total de sis itineraris diferents ideats per a tot tipus de públic. Amb una mateixa entrada l’espectador podrà gaudir, com a mínim, de dos espectacles d’una mateixa ruta a més que tindrà altres elements que complementaran la proposta.

LES RUTES
Per a públic fidel del format més clàssic de dansa i teatre es presenta la ruta rosa, per al públic interessat en la performance i propostes de teatre més arriscades, la ruta vermella i la ruta groga; per al públic interessat en propostes amb missatges socials gaudiran segur de la ruta verda, si estan interessats en gaudir de les propostes escèniques en museus els escenaris de la ruta taronja els sorprendran i la ruta blava compren aquells espectacles d’arts vives i creació comunitària. Paral·lelament a aquestes rutes, el Comando Señoras serà l’espectacle de carrer gratuït que interseccionarà amb l’espectador i vianant creant, així, un espai compartit amb el barri.

Per a la ocasió d’Escenes Singulars, Coincidències col·laborarà amb l’associació de locals de restauració del barri del Poble-sec Menja’t Montjuïc i Denominació d’Origen Catalunya. Amb la seva col·laboració s’oferirà, al públic que hagi adquirit una entrada per a un dels itineraris, una consumició totalment gratuïta per cortesia de D.O. Catalunya a qualsevol d’aquests locals col·laboradors: Petit Montjuïc, Casa Xica, Come Dïa, El Carro Gros, Lascar 74, Koska Taverna i PalocortaoAmb aquesta iniciativa el que es pretén és donar valor afegit a la proposta d’Escenes Singulars i integrar, dins dels horaris que planteja cada itinerari, un moment i espai per a poder prendre un descans i gaudir del vespre. 

Menja’t Montjuïc és un projecte que, sota el lema BAR I MUNTANYA, vincula l’oferta cultural del Parc de Montjuïc amb l’activitat gastronòmica del Poble-sec. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web.

Més informació sobre els ITINERARS d’Escenes Singulars
Informació detallada dels ESPECTACLES i venda d’ENTRADES
banner fira mediterrània
banner fira mediterrània