Comença el cicle 'Entre bambolines' amb Sergi Belbel

Aquest dilluns dia 30, tindràlloc a les 19h a la Sala Beckett -Poble Nou la primera sessió del cicle Entre bambolines amb la presència de Sergi Belbel, que parlarà d’El lloc del dramaturg en la història del teatre.

El cicle ENTRE BAMBOLINES, organitzat per #AsSocPerla, pretén ajudar l’espectador a anar més enllà en l’experiència teatral mitjançant converses amb autors, directors i d’altres figures essencials per dur a terme la creació d’un muntatge. Aquesta nova edició del cicle porta per títol L’ofici de la dramatúrgia. converses amb autors i autores de teatre i proposa un seguit de debats per entendre millor l’ofici de la dramatúrgia, la seva evolució històrica i el seu lloc en la societat del nostre temps.

Aquesta segona edició del cicle compta amb el suport de la Sala Beckett i està coordinada pel seu director, Toni Casares. Es divideix en tres sessions. A la primera, titulada El lloc del dramaturg en la història del teatre, Belbel parlarà de l’evolució històrica d’aquest ofici, repassarà les últimes dècades i reflexionarà sobre el moment actual de la dramatúrgia catalana.

La segona conversa tindrà lloc el dilluns 20 de febrer i comptarà amb la participació de Mercè Sarrias i Josep Maria Miró. Amb el títol És poètica l’actualitat? El teatre com a espai de debat, els dos autors conversaran sobre quin és el lloc del teatre contemporani en l’era de la globalització, les xarxes i els grans mitjans de comunicació.

El dilluns 27 de març tindrà lloc la darrera sessió del cicle titulada La construcció de la realitat a través de la ficció i estarà protagonitzada per Cristina Clemente, Marta Buchaca i Guillem Clua. Amb ells conversarem de la influència que té la dramatúrgia en les nostres vides i de com la ficció construeix i ordena la realitat.

Totes tres sessions tindran lloc a les 19h a la Sala Beckett (C/ Pere IV, 228-232. Poble Nou). Per limitacions de l’aforament, cal reservar plaça escrivint al correu electrònic: assocperla29@gmail.com

SOBRE #AsSocPerla
#AsSocPerla va néixer al març de 2013 a partir del desig d’un grup d’espectadors de vincular-se més estretament amb la companyia La Perla 29. Treballa per divulgar l’activitat teatral de La Perla 29, organitzar activitats amb la finalitat de gaudir i donar a conèixer les produccions escèniques de la companyia (debats, col•loquis, presentacions, assajos a porta tancada, etc.), proporcionar als associats informació i proximitat en relació amb les produccions escèniques de La Perla 29 i promoure activitats de caire divulgatiu i formatiu al voltant de les arts escèniques i de la cultura.

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021