Participants a la Jam 'Assajar és de covards' del 2015

Demà comença al Tantarantana la jam ‘Assajar és de covards’ I diumenge, la Gala!
Demà comença al Tantarantana una de les activitats més singulars i a la vegada divertides de la temporada: el tancament creatiu de 48 h de l’Assajar és de covards. És ja la tercera vegada que el teatre celebra aquesta insòlita jam d’actors i músics a partir de textos inèdits. Consistrix en que quatre dramaturgs, quatre directors, un escenògraf, un figurinista, nou actors, un realitzador, dos fotògrafs i un tècnic, juntament amb els organitzadors del cicle, acamparan a les instal•lacions del teatre Tantarantana durant els dies 16 i 17 de juliol amb l’objectiu de produir a partir de zero quatre peces de teatre. El tancament començarà a les 10,30 h del matí del dissabte amb la creació dels equips (que es configuraran per sorteig i estaran formats per un dramaturg, un director, un músic i dos actors) i arribarà al moment culminant el diumenge 17 a les19,30 h quan es representaran les quatre peces de teatre que hauran nascut farà poc més de 24 h.

Els més de trenta valents que han acceptat el repte no podran abandonar les instal•lacions del teatre fins el moment de la Gala. Els organitzadors del tancament, la Cia Casa Real i l’actriu i cantant Empar Capilla, gestionen els equips, els espais d’assaig i creació, els àpats i els moments de descans, mentre que els creadors han d’escriure, assajar i muntar una peça d’uns quinze minuts es mostrarà a públic a La Gala de diumenge 17 a les 19:30. “L’adrenalina de crear en comunitat i amb un temps limitat genera de seguida una energia increïble i la certesa de que junts es poden fer grans coses: és el que volem transmetre a tota l’escena teatral de la ciutat”, asseguren els organitzadors de la proposta.

A més de La Gala de diumenge, on es veurà el resultat del tancament, l’agenda d’activitats d’aquest cap de setmana de creació inclourà un doble concert el vespre de dissabte, una exposició de cartells, una exposició de fotografies, l’actuació del combo dels quatre músics que participen al tancament i evidentment, una jam session actoral oberta al públic. 35 professionals de les arts escèniques | 48 hores | 4 obres de teatre

PROGRAMACIÓ DETALLADA
Dissabte 16 de juliol, 21:00h

La sala obrirà les portes, però els creadors no podran sortir! Tothom qui vulgui està convidat a celebrar que són a l’epicentre del procés de creació amb actuacions musicals, la presentació dels equips participants i una sessió de dj.

Concert de Malena Vieytes
Presentació a públic dels quatre equips
Concert de Javier Primperan
Assajar és Covards, combo insòlit

Assajar és de Covards, La Gala:
Diumenge 17 de juliol, 19:30h

És el moment de posar davant del públic el resultat d’aquestes trenta hores de feina ininterrompuda. Els quatre equips mostraran les quatre peces breus que no tenen ni un dia de vida. Com a totes les sessions d’Assajar és de Covards, la vetllada acabarà amb una jam actoral on podrà participar el públic.

Primer muntatge
Segon muntatge
Assajar és de covards, Combo insòlit
Tercer muntatge
Quart muntatge
Jam session actoral
Sessió de Djmocràcia

Tot el cap de setmana:
Acampada:
Més de 30 persones es tancaran a les instal•lacions del teatre Tantarantana per crear i posar en escena 4 peces breus que crearem de zero entre el dissabte a les 11 i el diumenge a les 17.

Exposició de fotografies: Ja són gairebé quaranta els fotògrafs que ens han visitat per donar la seva visió del show. La Gala serà el moment perfecte per admirar les millors fotografies de cadascun d’ells!

Exposició de cartells: Cadascuna de les sessions d’Assajar és de Covards ha comptat amb un cartell creat exclusivament per a l’ocasió per un dissenyador o il•lustrador professional. Ha arribat el moment d’admirar-los tots com es mereixen!!

Concurs de dissenyadors: Els dissenyador més votat a les xarxes socials serà el dissenyador del cartell i la imatge de La Gala.

Horaris sessions: Dissabte 21h | Diumenge 19:30h

Preu col·laboració: Dissabte 6€ | Diumenge 8€ | Pack 2 dies 10€

Reserves: http://www.tantarantana.com/index.php/ca/programacio/adults/item/715-assajar-es-de-covards-la-gala#.V4ij-riLTNM