Nus Cooperativa continua treballant. I ens ha enviat un Comunicat on expliquen tot el que tenen programat. Us reproduïm el que fa referència a les Arts Escèniques.

SEGUIM ENDAVANT, TOT I EL MOMENT INCERT QUE VIVIM
i us volem compartir tot el que tenim per oferir       
Que estem en un moment difícil com a societat ja ho sap tothom. Per a nosaltres, que ens dediquem a la cultura, l’educació i la facilitació de grups i que tenim la presencialitat com a punt clau de les accions que portem a terme, no està sent fàcil. Però seguim vives i amb ganes de crear nous formats, d’adaptar-nos a les necessitats de la gent i entitats que ens segueixen i les que estan per venir.
En aquest butlletí us expliquem el que estem fent i algunes de les activitats i serveis que podem fer, tot i la Covid-19: formacionsteatre de carrerteatre online

Teatre de carrer sobre gènere i espai públic
Vam fer una actuació especial de l’espectacle Monòlegs a la Plaça dins la programació del Teatre Tantarantana per recaptar fons per la Xarxa de Suport  Mutu del Raval. Les entrades costen 5€ i van destinats íntegrament per la Xarxa. Si voleu veure l’espectacle i col·laborar amb la campanya, podeu comprar les entrades AQUÍ (només serà fins al 12 de juliol, així que no badeu!)

Monòlegs a la plaça és un espectacle de carrer on convidem a les persones del públic a passar “del click a l’acció“. Primer veurem un monòleg que parla d’alguna violència masclista que pot passar a l’espai públic. Després convidem al públic a votar què farien i finalment els convidarem a trencar la 4a paret i interaccionar amb els personatges.

I encara no us podem explicar molt, però estem creant un nou teatre fòrum sobre violències de gènere 2.0 per a adolescents i que passarà 100% online.

Els i les joves han estat els grans oblidats en  la pandèmia i no volem que, si a la tardor hi ha un rebrot, es quedin sense teatre social i sense prevenció en matèria de gènere.

Així que estem creant una peça sobre violències que es donen a través de les TICs al voltant del gènere per seguir lluitant contra el masclisme i la LGBTIfòbia.

De cara a la tardor igualment seguim oferint els nostres espectacles en format presencial: És de conyaLa PerrucaI què, i què? i #1000LIKES.

Us convidem a llegir  les últimes entrades del nostre blog: