L’espectacle Manuelita, ¿adónde vas?, de Constanza Brncic i Victòria Szpunberg, obre demà dimecres el cicle Endansa 2002 a L’Espai. El muntatge explica el viatge a l’exili d’una dona, interpretada per Brncic. Szpunberg dirigeix aquest solo de dansa que pretén fer-se ressò de tots els comiats, els allunyaments, les arribades a un lloc desconegut i les nostàlgies dels exiliats.

Els dies 9 i 10, la companyia de dansa El Ojo de la Faraona presentarà l’obra La bodega de los feos, que van estrenar a Bèlgica l’any passat. El 13 i 14 de març s’estrenarà La reina de la nieve, de Sofía Asencio i Iva Horvat, un espectacle durant el qual s’apagarà la calefacció per ajudar a crear la sensació de fred. Altres muntatges que formaran part del cicle Endansa seran: Momunt, de Mònica Muntaner, Laloba sube, amb coreografia de les seves protagonistes Susana Castro i Beatriz Fernández, i Descontrolada, una obra amb música electrònica, creada i interpretada per Sílvia Sant Funk.

La companyia DA.TE Danza, de Granada, impulsora de la dansa contemporània, presentarà el 20 i 21 de març La mitad de la verdad está en los ojos, i la companyia 2D1 tancarà el cicle de L’Espai els dies 23 i 24 amb l’espectacle Corrazón (de lo que dice la cabeza y pide el corazón), dirigida pel ballarí i coreògraf Juan Carlos Lérida, que es va estrenar dins el cicle Sevilla a Escena del 2001.

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>