El Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) ha tancat la temporada setembre 2009 – juny 2010 amb un 85% d’ocupació dels seus espectacles. Aquesta xifra significa un increment del 26% respecte el mateix període de 2008 a 2009, en el que l’assistència als teatres va ser del 63%.

En el darrer any de programació teatral també ha crescut de forma significativa el nombre d’espectadors. Si la temporada setembre 2008 – juny 2009 van visitar els teatres terrassencs unes 7.000 persones, entre el 2009 i el 2010 ho han fet més de 8.700 espectadors, el que suposa un augment del 20%.

MÉS ESTRENES I PRODUCCIONS PRÒPIES
D’altra banda, aquesta temporada s’han presentat sis estrenes, una més que l’any anterior, i quatre d’elles, a més, són produccions pròpies. Es tracta d’Una comèdia espanyola, de Yasmina Reza, estrena a Catalunya i èxit absolut de taquilla en les dues sessions en què es va representar; Petita feina per pallasso vell, de Matei Visniec, que encara està de gira; i, ja al 2010, Kvetch, amb cinc funcions a Terrassa, i Berlín, que va exhaurir les entrades al Teatre Alegria.

DADES D’OCUPACIÓ
Segons les últimes dades, de febrer a juny de 2010, l’ocupació dels teatres terrassencs s’ha mantingut a l’alça, i ha arribat al 86%, una xifra que ha augmentat un 19% si la comparem amb els índex d’assistència del mateix període del 2009.

Pel que fa al nombre d’espectadors, la xifra es situa en 4.202, el que suposa gairebé mig miler més d’assistents que durant els mateixos mesos de l’any anterior.

UN ÚNIC FESTIVAL TNT A L’OCTUBRE
Aquesta temporada 2010 s’ha presentat la darrera Mostra TNT que es fa a l’abril, ja que a partir d’ara es fusiona Mostra i Festival en un únic festival a l’octubre.

D’aquesta manera, el Festival TNT incorpora noves expressions artístiques, a més de la dansa, i passa a dir-se Festival TNT (Terrassa Noves Tendències), una aposta de risc amb la que el CAET amplia la programació amb nous llenguatges i que tindrem el plaer de presentar-vos el proper setembre.

LA CREACIÓ CONTEMPORÀNIA, PRIORITAT DEL CAET
El CAET és un centre públic de creació, producció i difusió d’arts escèniques. Com a centre de producció, aposta, un any més, per la creació contemporània i dóna impuls als nous creadors, tant amb el renovat Festival TNT, com amb les produccions menys convencionals i arriscades, la Fàbrica TNT, un model d’ajut per la creació de nous espectacles originals de gran qualitat.