DAN DAN DANSA tanca temporada amb el multipremiat 'Dot', de Maduixa Teatre

El cicle Dan Dan Dansa del Mercat de les Flors recupera Dot, la multipremiada proposta de Maduixa Teatre, com a espectacle de c.loenda de la temporada. És un sorprenent muntatge en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible. Prenent com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol LeWitt, molt lligat al minimalisme i considerat un dels pioners de l’art conceptual, assistirem a la transformació d’una gegant paret blanca en un espai ple de color.

Maduixa Teatre crea espectacles sota la premissa que les arts escèniques dirigides als més menuts han de provocar en ells un gran desig de jugar i experimentar. La companyia valenciana ha portat a escena altres espectacles familiars, com Ras!, inspirat en l’obra de Joan Miró, i Consonant, sobre el món del poeta Joan Brossa.

Va rebre el Premi FETÉN (Fira Europea de Teatre per a nens i nenes) al millor espectacle per Dot i ha estat finalista als Premis Butaca 2014, als Premis de la Crítica 2015 i als Premis MAX 2015.

Es podrà veure el cap de setmana, dies 12 i 13 de març. Intèrprets Ezequiel Gil Delgado, Laia Sorribes / Dramatúrgia i direcció Juan Pablo Mendiola / Direcció coreogràfica Mamen García / Ajudant direcció Joan Santacreu / Música Damián Sánchez / Audiovisuals Bea Herráiz