Partícules Paral·leles, tres històries al Dau al Sec

Després d’un èxit total de públic, avui hem sabut que les Partícules Paral·leles prorroguen al Dau al Sec amb tres nous dies: dijous 2, divendres 3 i dissabte 4 de juliol!

Són, doncs, tres noves oportunitats per conèixer aquestes històries que parlen de relacions a distància, amors virtuals i del mercantilisme que conquereix tots i cadascun dels espais de les nostres vides.

Una obra que esdevé més actual encara, en una època post-confinament a la que la tecnologia s’ha convertit en una eina indefugible de les nostres vides.

SOBRE L’ESPECTACLE
Partícules Paral·leles són tres històries teixides amb un mateix fil temàtic: l’exploració de les relaciones humanes a través de la tecnologia, en aquest segle 21. La comunicació a través del mòbil, les xarxes socials, el món virtual, la intel·ligència artificial conquereixen el nostre món i, amb ell, les nostres relacions.

Podem viure sense contacte físic? Es convertirà, la tecnologia, en un canal consolidat que ens permeti relacionar-nos? Quin llenguatge o tecnologia farem servir, en uns anys, per dir “t’estimo”?

NOTA DE LA COMPANYIA
Podem viure sense contacte físic? Pot, la tecnologia, ajudar-nos a ser sentir-nos menys sols, ser més empàtics, estar més aprop els uns dels altres? Quin llenguatge farem servir, en uns anys, per dir “t’estimo”?

Per saber-ne més, visita el nostre web o l’esdeveniment a Facebook.
The Amateurs Company