T de Teatre i Cantajuego són les companyies que aquest cap de setmana donaran el tret de sortida a la programació d’hivern del Teatre-Auditori. Una programació que es va presentar aquest dilluns passat, amb alguns dels seus protagonistes, a l’escenari del Teatre, i que està formada per 30 espectacles de música, teatre, dansa i altres arts escèniques .

T de Teatre ha escollit el Teatre-Auditori Sant Cugat per iniciar la gira catalana de Delicades, un altre dels èxits de l’autor i director Alfredo Sanzol. Delicades és una història d’històries, una nova aposta de T de Teatre que manté els seus trets més característics, entre ells l’humor. Per primera vegada en la història de la com panyia el repartiment inclou dos actors: Albert Ribalta i Jordi Rico, que pugen a l’escenari al costat de Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca. La traducció és de Sergi Belbel.

Amb Delicades, T de Teatre ha donat continuïtat a una trajectòria de 20 anys, una aventura original i singular que va començar el maig de 1991, quan cinc joves actrius. recentment graduades a l’Institut del Teatre de Barcelona, creaven la seva pròpia companyia i presentaven el seu primer muntatge, Petits contes misògins, seguit d’Homes! (1994), Criatures (1998), Això no és vida! (2003), 15 (2006) i Com pot ser que t’estimi tant (2008), tots ells representats al Teatre- Auditori Sant Cugat. Delicades va ser l’espectacle més vist de l’edició del Grec 2010 Festival de Barcelona.

I l’endemà, tota la família disfrutarà de Cantajuego
Gràcies a l’èxit de convocatòria que té Cantajuego s’obre una quarta funció de l’espectacle, el diumenge 12 de febrer a les 18 h.

Del 1 al 7 és el títol del nou espectacle i dvd de Cantajuego, on conviuen les cançons del seu darrer treball amb les dels sis volums anteriors. Es tracta de noranta minuts de diversió i música a càrrec del fenomen infantil de més èxit de les últimes dècades. En aquest espectacle, el Grupo Encanto planifica unes vacances a la granja del seu amic, el ruc Pepe, en companyia de Buby, l’esquirol tafaner, La Vaca Lechera, el gripau Pepe, la granota Juana i Coco, entre molts altres personatges igualment entranyables.

Des de la seva creació, Cantajuego ha venut més de 800.000 còpies dels seus treballs discogràfics, ha aconseguit 23 discos de platí i 3 d’or. A més, més de 600.000 persones han vist els seus espectacles per tota Espanya.

Jocs, cançons i endevinalles són els elements amb què els Cantajuego i els seus companys d’aventures arribaran al cor de petits i grans amb aquest espectacle que, igual que els anteriors, està dissenyat especialment per a què les criatures complementin el seu aprenentatge.

Calendari:

diumenge, 02 d’octubre | 12 h I 18 h ENTRADES EXHAURIDES

diumenge, 12 de febrer | 12 i 18 h

durada: 1 hora i 30 minuts (sense intermedi)