Denise Duncan guanya el 1r Combat del X Torneig de Dramatúrgia catalana

Ahir dilluns es va celebrar el primer combat del X Torneig de Dramatúrgia Catalana. La primera eliminatòria la van disputar Denise Duncan vs. Borja López Collado. El públic present a la Sala La Planeta i que, per primera vegada, també s’ha pogut seguir en directe des de casa, ha decidit que el text de Duncan Avui pot ser un gran dia!, interpretat per Adrian Grösser i Mercè Martínez, s’imposés al text Tornar, de Borja López Collado, que ha estat interpretat per Carolina Manero i Victòria Pagès.

Avui pot ser un gran dia! ens planteja una trobada entre un empresari del món de l’autoajuda i una dona lesbiana que té por d’enamorar-se, mentre que Tornar parla d’una mare que diu a la seva filla que és originària de Mart el dia que fa 25 anys i que ha de tornar-hi a crear una nova civilització.

Denise Duncan  té accés a la primera semifinal i s’enfrontarà al guanyador del tercer combat, que se celebrarà el proper 16 de novembre. S’hi veuran les cares Lara Díez vs. Marta Solé.

Meri Yanes ha fet de mestre de cerimònies del primer combat del X Torneig de Dramatúrgia en substitució de Cristina Clemente, que per motius personals no hi va poder ser.

Propers combats:
26 d’octubre a les 20 h: Eu Manzanares vs. Mar Monegal
2 de novembre a les 20 h: Lara Díez vs. Marta Solé
9 de novembre a les 20 h: Jumon Erra vs. Queralt Riera
Semifinals:
16 de novembre a les 20 h: xxx vs. guanyador del 3r combat
23 de novembre a les 20 h: guanyador del 2n combat vs. guanyador del 4t combat
Gran final: 
7 de desembre a les 20 h

bANNER amic ficcions 2020