El Mago Pop

Després de dues temporades consecutives esgotant les localitats amb el seu espectacle Nada és impossible al Teatre Rialto de Madrid, Antonio Díaz, El Mago Pop, s’ha consagrat com el mag europeu més taquiller del món, amb més de 1.200.000 espectadors, una data confirmada  per la revista FORBES i recollida per a la posteritat a la placa que es va descobrir a la Gran Via madrilenya el dimecres 3 de juliol.

Amb Nada és impossible, Antonio Díaz no s’ha limitat a crear un espectacle de màgia, sinó que ha creat un gran espectacle per a tots els públics, en què els protagonistes són la màgia i l’il·lusionisme, capaç de competir a la Gran Via de Madrid o al Paral·lel de Barcelona amb els grans musicals internacionals.

Amb el seu èxit ha creat un nou mercat per als espectacles de màgia, avui imprescindibles en les cartelleres de totes les grans ciutats del país, i ha estimulat l’afició de noves generacions de mags i il·lusionistes que alimentaran el gènere en el futur. Ha creat escola.

Però, de  moment, el Mago Pop ha fet 600 km i ha tornat a casa, a Barcelona, on com ja vàrem informar ha adquirit el Teatre Victòria, el que serà seu de la creació i estrena mundial dels seus futurs espectacles.

I començarà amb començant una nova versió de Nada és impossible, que inclourà nous jocs espectaculars creats especialment per a la seva estrena a la seva ciutat.

Donada l’extraordinària complexitat d’aquesta nova visió de l’espectacle, que s’estrenarà al setembre de 2019, ens comuniquen que només podrà gaudir al Teatre Victòria de Barcelona, ​​sense cap possibilitat de gira.

Les localitats estan a la venda a www.elmagopop.esi tot fa indicar que les xifres de venda anticipada permetran afegir un nou record a l’extraordinària carrera d’èxits d’Antonio Díaz, El Mag Pop, amb la major venda anticipada de qualsevol espectacle abans de la seva estrena a Barcelona.

  • guinovart
  • luis pedrahita
  • Rhapsody of Queen
  • la dona del 600
  • obeses
  • la neta del senyor linh
  • lehman trilogy
  • juan tamariz