“La invasión de los bárbaros”

A partir d’aquest dimecres que ve dia 29, l’obra La invasión de los bárbaros, escrita i dirigida per Chema Cardeña, torna al Teatre Gaudí Barcelona en la que serà ja la seva segona temporada. L’espectacle, de la productora valenciana Arden Producciones S.L., està interpretat per Iria Márquez, Juan Carlos Garés, Chema Cardeña i Rosa López, i romandrà en cartell del 29 de gener al 2 de febrer.

La invasión de los bárbaros explica dues històries que transcorren paral·lelament, però en temps i espais diferents. Quatre personatges que mai tindran relació entre si. I un fil conductor: la memòria històrica.

València, 1939. Una treballadora del Museu del Prado és interrogada per un militar franquista sobre la localització d’un quadre que ha desaparegut de les Torres de Serranos de València i que es trobava amagat amb altres quadres evacuats del museu de Madrid.

Província de València 2009. Una dona va a l’ajuntament d’un poble a prop de València a entrevistar-se amb el seu alcalde. Hi va a parlar sobre un assumpta de la memòria històrica.

COL·LOQUI POST FUNCIÓ
Dia 31 de gener
A càrrec de l’historiador JORDI BARRA