Aquest divendres, 21 de febrer (20.30 h), s’estrenarà al Teatre Tívoli de Barcelona l’aclamat musical A Chorus Line, produït i codirigit per Antonio Banderas, i protagonitzat per Pablo Puyol en el paper de Zach.

Concebut, dirigit i coreografiat originalment per Michael Bennet el 1975, amb llibret de James Kirkwood i Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch i cançons d’Edward Kleban, i guanyador de nou premis Tony i un Pulitzer, A Chorus Line, va suposar un canvi de paradigma pel que fa a la seva concepció, ja que es va inspirar en les experiències reals dels membres de l’repartiment original.

Aquest nou muntatge, que compta amb 29 intèrprets i una gran orquestra de 15 músics en directe, sota la direcció musical d’Arturo Díez-Boscovich, és un revival de la producció original de Broadway de la llegendària Baayork Lee. Coreògrafa i directora, Lee va interpretar a un dels personatges de la producció original, Connie Wong, inspirat en ella mateixa, i porta dirigides més de 35 produccions internacionals de el musical.

La història de A Chorus Line, se situa en un teatre de Broadway a mitjans dels anys 70. L’espectacle comença enmig d’una audició per a una nova producció musical. El director, Zach, i el seu assistent, Larry, posen a prova als candidats. Disset d’ells disputen la ronda eliminatòria: Mike, Bobby, Sheila, Bebe, Maggie, Kristine, A l’, Mark, Connie, Diana, Do, Judy, Richie, Greg, Cassie, Val i Paul. Però encara queda el més difícil: Zach busca un cor potent format per quatre nois i quatre noies, i abans de prendre la decisió final vol saber més sobre els candidats. A través dels números musicals anirem coneixent els seus somnis i secrets més ben guardats, fins arribar a el nombre culminant, One, on les personalitats individuals dels ballarins es fondran en una identitat nova i col·lectiva, la de el Cor.

A Chorus Line, és una producció de Antonio Banderas, Teatro del Soho CaixaBank i John Breglio.

Si voleu tenir més informació, podeu recuperar la notícia que vàrem publicar a la presentació a Barcelona de l’espectacle, amb la presència de Antonio Banderas.

  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón