FBuika.

El prestigiós ballarí i coreògraf Fidel Buika s’incorpora aquest nou curs 2020-2021 a l’equip de l’Escola Coco Comin com a professor de les especialitats de Hip-Hop i Commercial per a alumnes de formació avançada, graduats i professionals.

Fidel Buika és un talentós i incansable ballarí, coreògraf i director artístic de gran reputació tant a Espanya com a nivell internacional. Atret pel Hip-Hop i el moviment de la dansa a Nova York, Los Angeles i Londres de finals dels 70 i 80, va deixar la seva Barcelona natal a una edat molt primerenca per aprendre d’alguns dels millors coreògrafs de l’època, passant més de deu anys de formació a Londres i els Estats Units. Molt aviat va començar a formar els seus propis alumnes i a desenvolupar la seva pròpia personalitat com a coreògraf i convertir l’ensenyament i el ball en una forma de vida. Des de llavors, ha estat donant classes a tot el món. Ha participat com a ballarí i coreògraf en importants concerts i en videoclips d’artistes com Tom Jones, Gloria Gaynor, Paulina Rubio, Carlos Rivera, David Bisbal, Edurne, Dani Martín, Melendi i David Bustamante. També va ser el coreògraf de la Copa Mundial de la FIFA i de la sèrie Toy Boy (Antena 3), i ha participat en els programes de televisió Fama i Operación Triunfo. Actualment, és el coreògraf exclusiu de Nike per a Portugal, Espanya i Itàlia. Ha coreografiat anuncis per a empreses com Freixenet, El Corte Inglés, Women’Secret, Codorniu, Smart, Vivesoy, Cosmo, Motorola, Burger King, Easyjet, Sony, PlayStation, Coca-Cola, Movistar, Telefónica, Malibú, Licor 43, Vitalinea, Mercedes i BMW.

Aquest nou curs, també s’incorporen al professorat de l’Escola Coco Comin l’actriu i ballarina Diana Girbau (A Chorus Line, Grease, Mamma Mia !, The Bodyguard) que impartirà l’especialitat de Repertori de Musicals; l’actor i ballarí Lluís Canet (Billy Elliot, Flor de Nit, Cabaret, Jesucrist Superstar), que donarà classes de Claqué; la ballarina i coreògrafa Nia Torres (Which, Perception, Omnia Vanitas), com a professora de Hip-Hop; Jordi García Ramón (La Jaula de las locas, Grease), com a professor de Ashtanga & Vinyasa Ioga; i Marc Ibáñez (Grand Theatre de Llemotges, Theatre Vorpommern, Gran Teatre de Liceu), com a professor de Ballet.