L’estrena de L’Estranger. d’Albert Camus. dirigida per Carles Alfaro. prevista pels dies 5 i 6 d’abril. es posposa pels dies 12 i 13 del mateix mes.

Des del Canal – Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona s’informa a tots els espectadors que ja han comprat les seves entrades que les del divendres 5 d’abril seran vàlides pel divendres 12 i les del dissabte 6 d’abril pel dissabte 13.

Aquells que el canvi no s’adapti a la seva disponibilitat es poden posar en contacte amb el Teatre de Salt a partir del 2 d’abril al telèfon 972 40 20 04.

El Canal-Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona demana disculpes i lamenta tots els inconvenients que aquest fet hagi pogut ocasionar.

SOBRE L’ESPECTACLE
L’Estranger , d’Albert Camus dirigit per Carles Alfaro, s’estrenarà a El Canal (Factoria Coma Cros). Aquest text d’Albert Camus ha estat adaptat a l’escena pel mateix Alfaro i Rodolf Sirera i serà interpretat per Francesc Orella i Ferran Carvajal. Així doncs, Alfaro i Sirera, amb la complicitat d’Orella a dalt l’escenari, tornen a aliar-se tal i com ja ho van fer l’any 2002 quan van posar en escena una versió de La Caiguda, del mateix actor.