L’estrena de L’Estranger. d’Albert Camus. dirigida per Carles Alfaro. prevista pels dies 5 i 6 d’abril. es posposa pels dies 12 i 13 del mateix mes.

Des del Canal – Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona s’informa a tots els espectadors que ja han comprat les seves entrades que les del divendres 5 d’abril seran vàlides pel divendres 12 i les del dissabte 6 d’abril pel dissabte 13.

Aquells que el canvi no s’adapti a la seva disponibilitat es poden posar en contacte amb el Teatre de Salt a partir del 2 d’abril al telèfon 972 40 20 04.

El Canal-Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona demana disculpes i lamenta tots els inconvenients que aquest fet hagi pogut ocasionar.

SOBRE L’ESPECTACLE
L’Estranger , d’Albert Camus dirigit per Carles Alfaro, s’estrenarà a El Canal (Factoria Coma Cros). Aquest text d’Albert Camus ha estat adaptat a l’escena pel mateix Alfaro i Rodolf Sirera i serà interpretat per Francesc Orella i Ferran Carvajal. Així doncs, Alfaro i Sirera, amb la complicitat d’Orella a dalt l’escenari, tornen a aliar-se tal i com ja ho van fer l’any 2002 quan van posar en escena una versió de La Caiguda, del mateix actor.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here