Les bones notícies flueixen al Circol Maldà: bon balanç de temporada, un canvi de nom i una festa per celebrar-ho. Encara amb la programació en marxa, el primer balanç de la temporada 14-15 al Círcol Maldà indica que la sala ha doblat el nombre d’espectadors respecte de la seva primera temporada d’activitat. Oferint fins a 351 funcions i concerts, l’activitat també ha augmentat en més de 150 funcions i s’ha aconseguit millorar l’ocupació arribant fins al 75% de mitjana.

L’altra notícia és que de cara a la temporada 2015-16, la sala gestionada per Els Pirates Teatre proposa un canvi de nom. El Maldà -que, de fet, ja és com l’anomanem a la intimitat- serà la nova denominació de l’espai que seguirà dedicant la seva programació al teatre, la música, la dansa i el cabaret.

Per celebrar el final de la temporada, el canvi de nom i altres novetats, el proper 13 de juliol a les 20h se celebrarà una festa a la 2 de l’Apolo. Públic, companyies i col·laboradors podran gaudir del concert de la Shakespeare band, formada per Arnau Vallvé (Manel); Carles Pedragosa, Enric Gómez (Se atormenta una vecina); Alberto Calvillo (A contra blues), i la col·laboració especial de Yago Rebollo (l’excantant de Se atormenta una vecina).

Amb la festa, es donarà el tret de sortida a la venda d’abonaments de la nova temporada que mantindran els formats actuals amb preus per a totes les butxaques i fórmules per compartir.

T5 – 5 entrades per 60€. Unipersonal
T10 – 10 entrades per 100€. Per compartir
Temporada – tots els espectacles de teatre per 210€. Unipersonal

I apunteu-ne una altra: el Maldà presentarà la temporada 15-16 el 31 d’agost amb un acte obert a les Galeries Maldà.