Peter Pan, de la companyia l'Excèntrica

El Maldà no vol que ens quedem sense teatre a l’agost i comença la nova temporada 2019/20  el proper 5 d’agost amb l’espectacle Peter Pan, sent una de les poques sales teatrals que obren durant aquest mes d’estiu. Peter Pan és un espectacle amb música en directe i tocs de comèdia, que fuig de l’imaginari Disney i queretorna al text original, l’obra de teatre que es va estrenar al 1904 a Londres. Una comèdia intel·ligent per a tots els públics amb una posada en escena contextualitzada en l’època de l’obra original.

Aquest Peter Pan, de la companyia L’Excèntrica Produccions i dirigit per Juanjo Marín, compta amb cançons de creació,composades per David Anguera, i també amb versions de cançons pop. L’espectacle està interpretatpel mateix David Anguera, Clara Moraleda i Mireia Piferrer. La companyia l‘Excèntrica ja va fer temporada a El Maldà amb Lovely Precious Dream al febrer de 2018.

Es tracta, doncs, d’un espectacle inspirat en l’original Peter Pan, una adaptació virtuosa, que recorda als antics comediants i que també té aires de cabaret del Paral·lel de principis del segle XX. L’espectacle es podrà veure del 5 d’agost al 6 de setembre a El Maldà.

SINOPSI 
Principis de segle XX. L’obra teatral sobre Peter Pan és tot un èxit a Londres. Però mentrestant, a l’altra banda de món, una extravagant família de comediants i firaires tractarà de convèncer els seus espectadors ocasionals, a través de les seves virtuoses i prodigioses habilitats, no només de l’existència real del País de Mai Més, sinó també de la increïble història del nen que no volia créixer.

PETER PAN / EPIDÈMIA TEATRE
Del 5 d’agost al 6 de setembre. 

14€ anticipada (20€ a taquilla)
De dilluns a diven

  • la neta del senyor linh
  • lehman trilogy
  • juan tamariz