Des d’El Maldà us proposem passar els DILLUNS DE MERDA plegats! 
Aquí us presentem la segona iniciativa de #Seguimaprop

Els “Dilluns de merda” seran 4 capítols emesos per Youtube creats per 10 de les companyies que no han pogut presentar els seus espectacles a causa de la pandèmia, juntament amb algunes que ja havien estrenat la temporada 19-20.

Gaudirem des de casa de peces teatrals fetes a partir de diferents fragments dels espectacles i de material adicional que no hauríem pogut veure al teatre, ja sigui amb peces que han inspirat les creacions o peces de caire més documental, amb testimonis i entrevistes en el cas d’espectacles que es basen en fets reals.

Les emissions, que seran obertes a tothom, inclouran un sistema de donatius online, que us permetrà col·laborar en l’elaboració d’aquest material i contribuir a la supervivència de les companyies que hi participen.

Amb aquesta iniciativa també volem mantenir viva la relació entre companyies i espectadors. Aquesta nova programació online us oferirà una alternativa per seguir gaudint del teatre mentre les sales romanguin tancades. Retrobem-nos (des de casa) i ajudem les companyies i creadors que ens faran partícips de la seva feina i dels seus espectacles des de casa.