Deborah Hay - The Man Who Grew Common in Wisdom

COMUNICAT DEL MERCAT DE LES FLORS
Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries de Suècia de no viatjar a l’Estat espanyol pel repunt del Covid 19, el Ballet Cullberg no podrà venir a Barcelona per representar Figure a Sea de l’1 al 3 d’octubre.

El Mercat retornarà l’import de les entrades i oferirà de manera gratuïta, a totes aquelles les persones que les havien comprat, presenciar el dia 1 des del Mercat, en streaming, la funció en directe de Figure a Sea, que el ballet Cullberg representarà des del teatre de la seva seu a Suècia.

El Mercat mantindrà les activitats compreses en la seva programació expandida al voltant de la coreògrafa Deborah Hay: la projecció del film de 2019 Deborah Hay, Alignement is Everywher els dies 1 i 2 d’octubre, la instal·lació de l’1 al 3 d’octubre Escrivint com a coreògrafa, del ballarí i coreògraf Laurent Pichaud (arxiver de l’obra de Deborah Hay), i la performance Traduïnt com a ballarí(na), del mateix Pichaud amb la ballarina Carme Torrent el dia 3 d’octubre.

Durant aquesta temporada el Mercat de les Flors dedica una constel·lació a la coreògrafa nord-americana Deborah Hay, icona de la dansa contemporània i referent de diverses generacions de creadors. La peça Figure a Sea, creada el 2015 amb el ballet Cullberg (del qual Hay és coreògrafa associada), compta amb la música original de la compositora Laurie Anderson.

Les direccions del Mercat i del ballet Cullberg estan buscant noves dates per tornar a programar les funcions ara cancel·lades, coincidint amb la resta d’espectacles de Deborah Hay que es presentaran al Mercat durant el mes de març dins la constel·lació.

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània