El musical El Rey León comença aquest estiu la seva 9a temporada ininterrompuda en la qual arribarà 5 milions d’espectadors. I ho fa amb el debut de grans intèrprets en alguns dels seus papers protagonistes.

L’actriu i cantant mexicana Fela Domínguez, molt coneguda a casa nostra per interpretar a Rachel Marron al musical El Guardaespaldas, torna a Espanya per interpretar a Nala, paper que ha interpretat també al seu país d’origen i al qual ha doblat per al mercat llatinoamericà en la versió cinematogràfica que s’estrenarà el 19 de juliol.

El paper de Scar ho interpretarà l’actor Pitu Manubens qui ha participat recentment en els musicals Billy Elliot i El jovencito Frankenstein.

L’actriu i cantant sud-africana Lindiwe Mkhize interpretarà a Rafiki, personatge que coneix a la perfecció després de més d’una dècada interpretant al West End londinenc.

El personatge de Zazú estarà en mans de l’actor Oriol Burés amb una àmplia trajectòria teatral durant la qual ha treballat amb el Teatre Nacional de Catalunya i amb La Cubana, entre d’altres.

A més Andrea Bayardo i Yelena Lafargue assumiran aquesta temporada els paper de Sarabi i Shenzi respectivament.

Així, aquests grans intèrprets s’uneixen a protagonistes habituals del musical com Tiago Barbosa (Simba), Antonio Curros (Timó), Ramon Balasch (Pumbaa), Ricardo Knosi (Mufasa), Dariel Ventura (Banzai) i Edgar Moreno (Ed).

El musical, que arribarà durant aquesta temporada als 5.000.000 d’espectadors, segueix comptant amb el teatre ple de gom a gom des de la seva estrena, convertint-se en un fenomen a nivell nacional.

El Rey León és el musical més taquiller de tots els temps, sumant més de 100 milions d’espectadors a tot el món i més de 70 premis internacionals. La producció espanyola, que es representa únicament en el Teatro Lope de Vega de Madrid, és l’única versió en castellà que es pot veure en l’actualitat.

Informació i venda d’entrades a: www.elreyleon.es

  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón