La Jaula de las locas

Hem rebut un comunicat de Nostromo Live, productora del musical La Jaula de las Locas,  anunciant que “després d’una temporada a Madrid interrompuda pel COVID-19 i afrontant una nova temporada a Barcelona de reptes i mesures
restrictives, La Jaula de las Locss s’acomiada de Tívoli i de el públic de
Barcelona el 31 de gener 2021, sent la producció musical més gran a
nivell nacional que ha estat activa durant aquest període d’incerteses.”

El musical, dirigit i protagonitzat per Àngel Llàcer i amb Manu Guix com a director musical, va arribar a Barcelona el passat octubre amb la idea de fer-nos passar tots els mals durant, almenys, l’estona que dura l’espectacle. No hi havia data de sortida perquè la venda d’entrades i l’èxit de públic i crítica permetien anar tirant sense treva. Però la Covid pot més que nosaltres i, amb la meitat de l’aforament, només gent de Barcelona i més problemes, han resolt tancar aquest final de més.  Però de moment, queden entrades!

L’ESPECTACLE
La Jaula de las Locas
 (La Cage aux folles, en el seu títol original) presenta el món d’una parella gai: Georges, el gerent d’un night club de Saint Tropez, i Albin, la seva romàntica parella i estrella del local. El musical conta les divertides i absurdes aventures que viuen els dos protagonistes quan Jean-Michel, el fill de Georges, els presenta els pares ultraconservadors de la seva nòvia. Un cant a l’amor, a la llibertat, a la tolerància i a les ganes de viure.

La Jaula de las locas ha arribat als escenaris gràcies a la productora Nostromo Live. El muntatge es basa en la versió revival del musical de gran format de Jerry Herman i Harvey Fierstein, un dels més influents de la història i que va guanyar tres premis Tony i tres premis Drama Desk Adwards l’any 2010 i que s’ha representat ininterrompudament per tot el món, convertint-se en un dels muntatges del gènere més populars de la història.

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021