El Petit Príncep és a punt de fer 300 funcions al nostre Planeta i ho vol celebrar

El Petit Príncep està content. Ha parat de donar tombs interplanetaris per explicar la seva història dalt d’un teatre, acompanyat dels millors actors-actrius-ballarins/nes-cantants de l’àmbit musical del moment. Se’ls ha passat en part al Barts (tres Nadals!), ha fet gira per Catalunya i l’han vist i escoltat més de 150 espectadors…

Per tot plegat vol muntar una festa. I com que el proper 12 de febrer farà 300 funcions… doncs ja ha trobat data i excusa: el 12 de febrer, a les 12 h i al Barts, ho celebrem. Si hi voleu anar, ja podeu imaginar que les entrades volen! Però en queden, eh!

Diu que faran venir tots els actors-actrius-ballarins/nes-cantants que han format part de l’equip en les diferents temporades així com la gent de gestió. I personal vinculat a la producció al llarg de les tres temporades, que faran “cameos” al mig de l’obra. També s’inclourà algun número especial.

Compten amb la presència de: Elena Gadel, Guillem Martí, Josep Palau, Marc Pociello, Marc Artigau, Bet Orfila, Oriol Broggi… I diu que l’Àngel Llàcer i en Manu Guix faran papers que no han fet mai damunt l’escenari (això mola, eh!). La companyia actual també hi seran, completant el repartiment. Són Júlia Bonjoch, Cisco Cruz, Xavier Duch, Ivan Labanda i Diana Roig. I és clar… comptaran, com sempre, amb la col•laboració inestimable d’El Petit Príncep.

Aprofitem per recordar que han obert noves funcions fins al 19 de febrer. Ara sí, però, que la funció és IMPRORROGABLE!!!

Brillo a comprar entrades, va!!!
https://proticketing.com/barts/es_ES/entradas/evento/6408?_ga=1.95576731.626967756.1474704768

BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021