Primera entrada de públic al Teatre Lliure, després del Confinament

El Teatre Lliure va reobrir les portes ahir dijous amb la major normalitat possible. L’aplicació del Protocol de prevenció de riscos per a la COVID-19 va garantir en tot moment la seguretat del públic, que va trepitjar la platea de la Sala Fabià Puigserver per primera vegada després que la crisi del coronavirus obligués a aturar l’activitat presencial del teatre fa més de 3 mesos.

La sala de Montjuïc va acollir l’espectacle d’Angélica Liddell The Scarlet Letter, dins el GREC Festival de Barcelona, amb gairebé un terç de l’aforament. Amb les entrades exhaurides, el públic va poder accedir i moure’s de manera segura i controlada per les instal·lacions en tot moment.

Entre les mesures que es van aplicar hi ha la distància de seguretat entre les butaques, l’ús obligatori de mascareta dins la sala, la validació de l’entrada a través del mòbil, el programa de mà digital, l’obertura de la sala 30 minuts abans de la funció, l’entrada i sortida de la sala per zones, l’ús dels lavabos respectant-ne la capacitat màxima i la distància de seguretat i unes unitats de tractament de l’aire que funcionen exclusivament amb aire exterior.

Les mesures formen part del protocol de prevenció de riscos que ha elaborat el Teatre Lliure a partir de les recomanacions de les autoritats sanitàries. Compta amb el vistiplau del seu Comitè de Seguretat i Salut i del Servei de Prevenció de Riscos Laborals i ha estat compartit per Protecció Civil i l’Agència de Salut Pública, com també per la resta d’equipaments escènics nacionals.

Tots els espectacles del GREC Festival de Barcelona que acull el Teatre Lliure aquest juliol tindran lloc a la Sala Fabià Puigserver i seguiran el protocol establert. L’Espai Lliure i la sala de Gràcia està previst que reobrin les portes a la tardor, amb l’inici de la Temporada 20/21.

Si voleu tenir una informció completa de la Normativa, us enviem:
*  infografia protocol d’accés

* protocol de prevenció de riscos de la COVID-19

I un vídeo, per si us fa gràcia veure com va anar:
vídeo reobertura Sala Fabià Puigserver