COMUNICAT DEL SANT ANDREU TEATRE

Sant Andreu, 25 de maig del 2020. Des que vam abaixar el teló per la Covid-19, hem estat treballant cada setmana perquè poguéssiu gaudir d’espectacles familiars en línia amb El SAT! des de casa i així donar continuïtat a la temporada 19/20. Si aquesta hagués estat una temporada normal, aquest cap de setmana hauríem tancat les portes del teatre per començar a treballar en la programació de la temporada vinent. Per això ahir també vam abaixar el que fins avui ha estat el nostre teló digital. I per tant, tanquem el SAT! des de casa. Gràcies a totes i a tots els espectadors que ens heu acompanyat tant des de les butaques del SAT! com des del sofà de casa vostra. Esperem que hàgiu gaudit, també, del teatre familiar en línia.

Us trobem a faltar. Trobem a faltar el SAT! i volem obrir al 100% de la nostra activitat tan aviat com ens sigui possible, complint totes les mesures necessàries per garantir la vostra seguretat i la de totes les i els actors, actrius, tècnics i personal de sala i d’oficines.

La programació 20/21 ja està a punt. Tant per a escoles, com en obert. Així que tan aviat com puguem confirmar les dates d’obertura, la farem pública.

Mentrestant, cuideu-vos molt i cuideu als del vostre entorn, perquè com bé sabeu, el teatre ens necessita en directe i no virtualment. Per això us volem veure de prop i ballar i fer teatre, i que sigui al SAT! aquesta mateixa tardor.

SAT! Sant Andreu Teatre

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>