Salvatge, de Cia. Com un llum Teatre

El teatre Tantarantana ens comunica la imminent estrena de Salvatge,  un espectacle per trencar amb l’amor romàntic i aquest binomi “amb parella”/”sense parella” que portem sota la pell. És creació de la companyia Com Un LLum Teatre, amb direcció de Sílvia Mercè i Sonet, i es podrà veure del 5 al 22 de desembre, a la Sala Àtic 22. 

L’obra parla d’un grup d’amics i amigues que s’estimen de maneres diferents a les que estem acostumades a veure a les pel·lícules: troben dificultats per gestionar aquestes relacions que no veuen reflectides en els referents de l’imaginari col·lectiu del que ha de ser l’amor.

SALVATGE. Em fas mal significa me dueles mostra diverses perspectives d’una realitat molt propera a nosaltres, trencant el binomi amb parella/sense parella que portem sota la pell, que ens porta a l’angoixa i la contínua recerca d’una part de nosaltres mateixos que se suposa hem de trobar en una altra persona, derivant cap a una interpretació nociva de l’amor romàntic, en detriment de la independència, el desenvolupament individual i l’autoestima.