Aquest dissabte dia 14, el Teatre del Raval estrena Elles #cosasdechicas, una peça d’humor satíric que fa un bon repàs als clixés de gènere i treu a escena, sense pèls a la llengua, els temes femenins dels que ningú parla.

A l’escenari tres joves actrius amb molta energia i amb una química escènica innegable, parteixen des dels seus propis cossos i la seva pròpia realitat per repassar en clau d’humor grans temàtiques de gènere i sexistes.

SINOPSI
Perquè triguen tant les dones quan van a al lavabo? De què parlen quan estan soles? Què passa després del “i van ser feliços i van menjar perdius”? Com podem saber si és consentit o sense sentit?

Totes aquestes grans preguntes de la humanitat veuran la seva resposta a Elles, la comèdia més irreverent i feminista que s’ha fet mai! Però no es preocupeu, que l’humor no hi entén de sexes i aquesta obra és tan per a elles com per a ells.

És una proposta de la companyia La Melancòmica, idea i direcció de Mireia Casado i interpretada per Paula Joseph, Agnès Jabbour i Mireia Casado.

  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón
  • Paco Ibáñez