MARTI FRADERA BOHERA FOTOGRAF +34 658 500 306 martifradera@gmail.com www.martifradera.com

El Teatre Gaudí ens acaba de fer saber que, degut a l’èxit, prorroga Tancats,  de Gal Soler, una comèdia plena de sarcasme i cinisme sobre la pèrdua d’escrúpols per arribar a obtenir l’herència de la família. L’espectacle, que dirigeix Òscar Molina i que interpreten un molt bon equip: Sílvia Aranda, Àngela Jové, Marieta Sánchez,  Ruben Serrano i també Gal Soler, havia anunciat l’acabament de les funcions per a l’11 d’agost, però han decidit continuar i les noves dates són del 14 d’agost al 8 de setembre.

Tancats explora la decadència familiar, les relacions entre mare i fills , així com entre els germans. La no acceptació de les diferents opcions de vida i de relacions sexuals.La realitat de la immigració a tenir en compte. Al temps que indaga els límits morals d’aquestes conductes davant d’una herència.

Una producció de la COMPANYIA Versus Teatre

Més info sobre l’espectacle, aquí

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>